ANATHEMA и FISH с филхармония в Античния театър в Пловдив

Култовата английска група Anathema ще свири във 2-рия ден от SOUNDS OF THE AGES 2012 в Античния театър в Пловдив през септември.

С шоуто си на 22.09, Anathema се присъединяват към афиша на пловдивския културен форум, който тази година ще бъде открит предходния ден – 21.09, с концерт на FISH и неговата група.

Anathema ще се представят пред фанатичните си почитатели с едно специално 90-минутно шоу,  с невероятни светлинни ефекти и звук, придружавани от Оркестъра на Пловдивската филхармония. Това бе съобщено днес на специална пресконференция от кмета на града Иван Тотев и Васил Върбанов от организаторите Тангра Мега Рок.

Пловдив ще бъде културната столица на България на 21 и 22 септември!

След като през ноември 2009 направиха историческия Първи рок концерт в софийската зала ‘България’, сега Anathema се връщат, при това с шоу в магическата атмосфера на Античния театър и въоръжени с чисто нов студиен албум.

‘Weather Systems’ излезе на 16 април и бе определен единодушно от феновете и от критиката за ‘най-силният в историята на групата’, а медиите на Острова и в света вече с още повече основание наричат ‘ANATHEMA – НОВИТЕ PINK FLOYD’!

SOUNDS OF THE AGES постигна шумен успех още с първото си издание миналата есен! Билетите за невероятния спектакъл на Таря Турунен и звездния барабанист Майк Терана с Филхармонията бяха разграбени седмици предварително.

Културният форум сега логично прераства в двуднево събитие.

Преди Anathema в предния ден – 21 септември, на голямата сцена в Античния театър пред феновете ще излезе невероятният FISH със своята група. Легендарният певец на Marillion  ще изпълни най-добрите песни от тяхната история, както и парчета от своята великолепна солова кариера. При това, за първи път в историята, някои от тях със симфоничен оркестър.

Билетите за двудневния форум ще намерите в системите на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg от утре, 4 април.

Цени: 28 лв единични билети за всеки от дните или 50 лв (комбо билет) – за двата дни.

В деня на конкретния концерт – 35 лв, без възможност за комбо.

Отделно, в продажба ще има и силно ограничена категория golden circle (най-добрите места) – 45 лв + 45 лв за двата дни или 80 (комбо билет).

Деца до 7 години – безплатно!

SOUNDS OF THE AGES 2012 се включва и в програмата ‘Пловдив – кандидат за европейска столица на културата 2019’!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото