Amorphis, Destruction, Tesseract и “Knotfest” във „Фрактура“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На 21 юни (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Within Temptation, Voivod, Cypecore и Enslaved.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Amorphis и ще бъде припомнено какви истории разказaха Destruction за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Tesseract и репортаж от американския пътуващ фестивал “Knotfest”.  

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Europe, Suicide Silence ще правят кавър на Korn, класическата песен ще бъде нa Yes, в “Exotic“ ще бъдат представени Santa Morte, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Lake of Tears в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Tesla, Alien Industry, Mushroomhead и The Haxans също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.    

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa   

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото