“MIDALIDARE – ROCK IN THE WINE VALLEY” се завръща през 2019-а

Midalidare_RockСлед успешното начало с Gotthard, Udo Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister рок фестивалът в Могилово отправя поглед към следващото издание.

През 2019-а година ще се проведе второто издание на  “Midalidare, Rock In The Wine Valley” – фестивалът, който предостави на феновете не само качествена рок музика, но и цялостно преживяване за семейства и приятели.

“Добрите отзиви от Midalidare, Rock In The Wine Valley 2017 ни ентусиазират да направим второ издание. В момента на територията на винарната се извършва мащабно строителство на нова изба за производство на естествено пенливо вино по традиционен метод. За съжаление строителството ще продължи през цялата 2018-а година и няма да имаме възможността да посрещнем групите и феновете по начина, по който те вече познават Мидалидаре. Заедно с Bulgarian Live Music сме в напреднали преговори с групи, с които се надяваме да работим съвместно през 2019-а”, споделя Александър Алексиев, управител на Мидалидаре.

 1. #1 написан от Вик (преди 2 години)

  Тъкмо си мислех за този фестивал… Много добре организиран. Ще се радвам да идем отново. Беше страхотно и за деца!

 2. #2 написан от Георги Тамахкяров (преди 1 година)

  Здравейте,

  Има ли по-свежа информация – дали ще се проведе през 2019 “Midalidare, Rock In The Wine Valley”.Щесе радваме много ако го има.

  Поздрави

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото