AMON AMARTH са започнали работа по следващ албум

Макар и на турне, Amon Amarth не са занемарили плановете си за наследник на Deceiver of the Gods, излязъл през 2013. Поне така изглежда, ако съдим по думите на басиста на шведите пред британските Metal Recusants.

В краткото интервю Ted Lundström споделя:

Да, съвсем скоро започнахме да пишем, имаме някои идеи за музика и текст, но не сме се захващали наистина серизоно да ги реализираме. След края на това турне обаче ще се фокусираме само и единствено върху записването, 24/7 работа по новия албум, така че да можем да го запишем до края на лятото.
Надяваме се да извадим готовия продукт рано догодина, но това не зависи само от нас – лейбъли, концерти, студиа и т.н. Но наистина се гласим да издаваме в началото на 2016.

Идеята е да не обикаляме по участия.
Ще видим, де, ако нещо много интересно изникне, може и да си помислим, но това лято определено няма да ни видите по фестивалите.

Вижте целия разговор тук:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото