Alex Rüdinger вече не е част от WHITECHAPEL

Alex Rüdinger, който в продължение на 2 години бе барабанист на WHITECHAPEL, реши да се оттегли. Ето и цялото му изявление:

„Първият концерт на WHITECHAPEL от началото на Covid пандемията наближава. Тъй като няма да бъда там, мисля, че е време да съобщя, че преди известно време се отказах от групата и повече няма да свиря с нея. Предложих да запазя това в тайна, докато новият албум излезе и малко след това. Въпреки, че вече не съм с тях, съм много горд с новия запис и не исках нищо да отклонява вниманието от музиката/изданието. 

Със сигурност има причини за това решение, но смятам, че е изключително непрофесионално един артист да разкрива проблемите си публично. Всичко, което ще кажа, е: доста неща в професионален и личен план не ми се струваха правилни, затова реших да продължа напред. 

Освен това, за протокола: Въпреки техния скорошен пост, никога не съм бил пълноправен член на бандата. Съжалявам, че вероятно разочаровам някого, но това съобщение бе публикувано преждевременно. Имаше разговори, но съществените детайли никога не бяха обсъждани. Никога не са ме канили да подписвам каквото и да било, нито съм имал някакви познания за вътрешните дела в бандата. Винаги съм бил третиран (и съответно компенсиран) като наемник, включително и в писането и записването на „Kin“

Към феновете на WHITECHAPEL – във всеки случай, не се притеснявайте. Група е имало много преди аз да се появя в нея, така, че нямам съмнения, че ще ми намерят достоен заместник и ще продължат напред. Все още съм изключително благодарен, че имах възможността да свиря и пиша с тях и им пожелавам успех. 

Не съм напълно сигурен какво ми предстои. В близко бъдеще, ще свиря с LIGHT THE TORCH на тяхното американско турне като съпорт на KILLSWITCH ENGAGE и AUGUST BURNS RED. В последните години от време на време работих с LIGHT THE TORCH и нямам търпение да изляза с тях на сцената. След това, предполагам, ще видим! 

И ако още четете – изпращам много любов на всички вас, които следихте работата ми през годините (независимо къде съм бил). Нещата не винаги се получаваха по начина, по който си ги представях, но все още съм благодарен за всички тези – добри или лоши –  преживявания. Нямаше да мога да изживея НИТО едно от тях без всички вас, така, че – благодаря!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото