АХАТ и Joe Lynn Turner с три концерта през юли

След много успешното турне на АХАТ през 2017г. в първата седмица на месец юли групата ще направи още 3 концерта. За да са справедливи спрямо феновете из страната, АХАТ отново канят на тяхната сцената своя приятел и колега Joe Lynn Turner. За втория концерт към тях ще се присъединят и Б.Т.Р.
Концертите на АХАТ се провеждат и с благородна цел. Част от приходите на турнето ще бъдат дарени на Сдружение „Дара Хелп“. Средствата ще бъдат използвани за процедури, свързани с превенция на загубата на коса при социално слаби онкоболни жени след химиотерапия. Ако сме благородни и правим добрини, светът ни ще оцелее по-дълго.

Датите и градовете:

2.07. – Шумен – Арена Шумен.
4.07. – Панагюрище – Асарел Арена със специалното участие на Б.Т.Р.
5.07. – Гоце Делчев – Неврокоп Арена.

Билети ще се продават на всяка каса на Easy Pay и онлайн на EPAY Go, като продажбата ще стартира на 05.06. Концертите се организират и със съдействието на общините в съответните градове.

 

арена шумен ахат 02-07-2019

асарел арена ахат бтр 04-07-2019

неврокоп арена ахат 05-07-2019

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото