Afterglow – последният албум на BLACK COUNTRY COMMUNION?!

Glenn Hughes не е сигурен дали Black Country Communion ще оцелеят след като издадат третия си самостоятелен албум. Причината за съмненията на фронтмена е в това, че музикантите не могат да се съберат за редовно турне.

Според него, Afterglow, който вече оповестиха, може да е последният албум на групата. BCC започнаха през 2009 година, и то доста успешно, продуцент на първите два албума е Кевин Шърли.

Afterglow” се очаква през октомври, и ще бъде третият им албум, както вече споменах. По думите на Глен Хюз, човекът, който има най-много ангажименти е Джо Бонамаса. Китаристът издаде поредния си солов албум Driving Towards the Daylight, на 22 май тази година.

По всичко изглежда, че има известно разкъсване на музикантите, между соловите проекти, и общите на Black Country Communion. От тук идва и смущението на Глен, според когото групата се нуждае от мащабна околосветска обиколка, или поне в Европа

Междувременно, той е отдаден на нов съвместен проект Kings Of Chaos, в който участват Джо Елиът, Дъф Маккагън, Мат Соръм и Стив Стивънс. По-интересното е, че тази група от все именити личности, смята да посети интересни и екзотични места. Супергрупата участва и в кавър албума, посветен на класиката на Deep Purple oт 1972, Machine Head.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото