Български групи ще поддържат настроението след основните концерти.

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley ще си има и втора, after party, сцена. На нея ще свирят само български групи, повечето от които локални. Те ще поддържат енергията и купона на фестивала до ранните часове.

„Основната ни идея е да подкрепим локални банди, които нямат много възможности за изява. Ние им даваме възможността да са част от подобно голямо рок събитие, но го правим и за всички фенове, които ще искат купонът на фестивала да не приключва в 24:00 часа“, споделят от организаторите.

На 14 юли след Whitesnake, ще видим Конкурент и Рокстейдж. На 15 юли след Running Wild ще се качат S.E.E, a „Иво Руев Бенд 69“ ще забият в събота след Withnin Temptation.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година. На сцената в долината на виното ще видим – Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, Ugly kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Билети:

Билетите, закупени за изданията през 2020 и 2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim.

 

Цените на билетите са:

Еднодневен билет за 14 юли – с хедлайнер Whitesnake – 95.00 лв.

Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 75.00 лв

Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 75.00 лв

Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 95.00 лв

Билет за целия фестивал (четиридневен) – 160.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

 

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley 

https://midalidarerock.bg