Афтър парти с KROSSFIRE, DREAMSKILLER и ZUUM

AfterTheConcert Krossfire, DreamSkilleR и ZuumKrossfire, DreamSkilleR и Zuum канят публиката на афтър-парти след концерта си в Пловдив тази събота, 16 септември, на който трите групи ще представят авторската си музика за първи път заедно в Летния театър в Пловдив. Едно предизвикателство, една идея на една сцена.
Zuum публикуваха послание до феновете по този повод във Фейсбук вчера:

„Момчета и момичета, предстои ни най-голямото предизвикателство в музикалния ни живот, а именно: „THE CONCERT – KROSSFIRE, DREAMSKILLER & ZUUM”. Това е начинание, което сме предприели само ние – музикантите (разбира се намериха се и приятели, които ни подкрепят). Сега повече от всякога се нуждаем от Вас, нашата публика и нашите приятели, за да изживеем заедно МУЗИКАТА, която толкова време творим с огромна любов.
На 16.09.2017 искаме да я споделим с Вас, искаме да разберете, че “Рокът” не e шоу бизнес или машинка за пари, не е позьорство или грандомания, а просто изкуство. Свят, в който сме се потопили, там казваме всичко, само в няколко изречения и акорда.
Чакаме Ви на Летния театър в Пловдив тази събота, за да се потопим заедно в света на РОКА!!!

Сега е момента да ни подкрепите, бъдете с нас: ZUUM, KROSSFIRE, DREAMSKILLER!!”

 

Прогнозата обещава идеално време за концерти на открито, а групите – една незабравима съботна вечер в Пловдив. Ще се радваме да видим там всеки един от вас!

After The Concert  ще започне в 23:00ч. в Полинеро плейс на ул. „Вратцата“ №5. Входът е безплатен за всички притежатели на билети за концерта.

Билети за концерта можете да намерите онлайн на https://www.eTicketsMall.com и в Музикален Център Пловдив.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото