ACCEPT идват в София на 20 октомври

Немските хеви метъл легенди ще забият в зала Универсиада почти 20 години след първото си гостуване в столицата

Loud Concerts има огромното удоволствие да обяви предстоящия концерт на хеви метъл легендите ACCEPT в София. Германската метъл машина ще разтресе зала Универсиада на 20 октомври 2012.

Гостуването на ACCEPT в България ще бъде част от актуалното турне на групата в подкрепа на “Stalingrad” – новият им супер успешен 13-ти студиен албум.

Билетите за метъл празника влизат в продажба от днес (18.06.2012) в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Първите 50 билета ще се продават на промоционална цена от 35 лв. След това ще струват по 40 лв. В деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще бъде 45 лв.

Началото е обявено за 20ч.

Очаквайте подробности за подгряващите групи и още детайли около предстоящото гостуване на ACCEPT!

Концертът на германските хеви легенди се провежда близо 20 години след като групата гостува за пръв път същата зала. Това ще е третото гостуване на ACCEPT у нас и със сигурност едно от най-очакваните, имайки предвид изключително силните албуми и концерти на групата през последните няколко години.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото