ACCEPT издават поредния си албум

Новият им албум “HUMANOID” ще бъде издаден на 26 април 2024 г.. Първият сингъл и видео очакваме на 28 февруари. Този предстоящ 17-ти студиен албум е продуциран от  Andy Sneap и вече е приветстван от критиците като шедьовър. От днес феновете на метъла по целия свят могат да се потопят в предстоящия албум на интерактивен уебсайт, където могат да препрограмират робота, който е представен на корицата на албума, и да открият различни части от процеса по новия запис.
За да отпразнуват този албум, ACCEPT обявяват мащабно европейско турне с над 20 концерта в целия континент за есента на 2024 г., с още дати, които ще бъдат добавени!
Сцените на някои от най-емблематичните рок и метъл фестивали в света, включително Wacken Open Air и Hellfest, също ще бъдат щурмувани това лято! България също няма да бъде подмината. Групата ще бъде хедлайнер на Midalidare Rock на 14 юли.
Ето какво споделя групата: Моля, осигурете си билети и маркирайте календарите си, защото това е турне, което абсолютно не можете да пропуснете! Добре дошли в „хуманоидната“ ера на ACCEPT!! Предварително запазете „Humanoid“ сега, за да получите ексклузивен достъп до интерактивния уебсайт и да бъдете сред първите, изпитали това монументално издание!

Връзка към интерактивното хуманоидно изживяване ТУК

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото