40 години Piece of Mind – трибют на RAISING HELL

На 16 май се навършват 40 години от издаването на емблематичния 4-ти албум на Iron Maiden – „Piece Of Mind“. Песните за него са композирани и записани само няколко месеца след излизането на „The Number Of The Beast“.

“Имахме толкова много енергия и се чувствахме на върха. Можете да чуете това от настроението на албума! Песните са страхотни… Наистина тогава си мислих, че направихме най-доброто, на което сме способни.” – Steve Harris

Piece of Mind бележи и дебюта на барабаниста Nicko McBrain с групата и това, което ще се превърне в емблематичен състав на Iron Maiden.

Българският фен клуб на Iron Maiden ще почете 40 годишнината със специален концерт на трибют групата RAISING HELL. Събитието ще е на 8 април (събота) в столичния клуб Live & Loud. Момчетата от RAISING HELL са подготвили над двучасов сет, като задължително ще чуем и целия „Piece Of Mind”. Началото на събитието е 21:00 часа, а входът ще струва 10 лв.

За повече информация следете Facebook събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото