2 концертни видеа от TEXTURES

Разпадналите се нидерландски метълкор майстори TEXTURES направиха коледен подарък за феновете. Музикантите пуснаха за свободно гледане видеоклипове на изпълненията на „Stream Of Consciousness“ и „Messengers“. Видеата са заснети по време на последния концерт на групата в Тилбург през 2017 г., а изпълненията са включени в излезлия на 24-и май 2018 г. DVD/Blu-ray запис на същия концерт под заглавие „Last Miles To The Moon“. Може да се сдобиете с изданието тук и да гледате клиповете по-долу.

TEXTURES са основани през 2001 г. и имат 5 издадени студийни албума преди да прекратят съществуването си в края на 2017 г. Групата е откривала концерти на популярни банди като SEPULTURA, MORBID ANGEL, DILLINGER ESCAPE PLAN, MESHUGGAH и др. и е правила турнета в САЩ, Русия, Индия, Непал, Израел и др. Последният им концерт в клуб 013 в Тилбург, Нидерландия, е заснет и издаден на DVD/Blu-ray през следващата година (по-долу може да видите пълния сетлист). Последният концерт на TEXTURES изобщо се е състоял в Индия през декември 2017 г.  

„Last Miles To The Moon“ съдържание:

 1. Intro
 2. Surreal State Of Enlightenment
 3. Regenesis
 4. Old Days Born Anew
 5. Storm Warning
 6. Reaching Home
 7. New Horizons
 8. Shaping A Single Grain Of Sand
 9. Messengers
 10. Helmets/Polars
 11. Swandive
 12. Zman
 13. Timeless
 14. One Eye For A Thousand
 15. Stream Of Consciousness
 16. Singularity
 17. Awake
 18. Laments Of An Icarus

 1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 2. Коментари за тази публикация
В началото