Честит 15-и рожден ден, METAL HANGAR 18!

Metal Hangar 18 на 15! Едва ли когато беше създадена медията сме си представяли, че ще стигнем до този юбилей. През годините винаги сме се старали да бъдем максимално близки до феновете (защото и ние сме фенове) на любимата музика и да даваме път на всякакви новини за родни и чужди групи и изпълнители. Опитваме се да покриваме в максимална степен събитията в страната (и чужбина), да обхващаме колкото може повече от стиловете в необятния свят на рок и метъл музиката и да задоволяваме максимално интереса на читателите. Доказателство за това са многобройните репортажи, снимки, ревюта, интервюта и многобройните новини. Екипът ни винаги се е старал да бъде максимално обективен, безпристрастен и независим и да се вслушва в мнението на читателите. Смятаме да продължим да се придържаме към тези принципи и за в бъдеще и затова ни е интересно да разберем какво е вашето мнение за нас. В коментари под статията на сайта или във фейсбук може да изкажете вашето виждане за съдържанието ни, какво очаквате от нас в бъдеще и изобщо всичко, което искате да споделите. А ние ще опитаме да се вместим в рамките на вашите желания и препоръки, до колкото ни е възможно.

Честит 15-и рожден ден, Metal Hangar 18!

Georgio:  За мен лично Хангарът е сравнително ново начинание. Открих този сайт леко случайно, във вихъра на пандемията от Ковид19. И така, в тъмен за мен момент, в който всички бяхме затворени по домовете си, намерих това чудесно слънчево местенце в един тъмен ъгъл на необятния интернет. Тук намерих възможността без усилие да откривам нова музика, нови групи и дори нови поджaнрове на любимата тежка музика. Тук намерих и място, където да споделям впечатленията си относно нова музика и изпълнители. За следващите (поне!) 15 години си пожелавам нашата общност да се разраства и да имаме все повече поводи да споделяме впечатленията си относно метъла – онлайн и офлайн !

Gillan: А при мен празниците продължават…На мен лично Metal Hangar 18 ми даде възможността, която чаках някъде около 15 години – да съчетая две хобита – музика и писане. Винаги ще бъда благодарен за предоставения шанс и за възможността да се запозная и общувам с много готини хора и музиканти. Надявам се да сме здрави и да продължаваме да радваме родната металургия с публикациите си.Честит 15-и рожден ден, Metal Hangar 18!

REYAV: Честити ни 15 години като онлайн медия! За тези години успяхме да се излюпим, порастем, да се борим за място под слънцето, да се разрастваме, да печелим и губим последователи, да разкриваме красотата на любимата ни музика и да увличаме по нея нови почитатели, но най-важното – не спряхме да обичаме музиката и да пишем като фенове за фенове. Благодаря на всички замесени! Радвам се, че ви има и сме една общност! Наздраве!

IDTemplar: Днес METAL HANGAR 18 става на 15 години.
За мен е чест и удоволствие да съм (макар и незначителна) част от този екип. От тази група хора, обединена и водена единствено от онaзи искрица любов, която ни държи живи всеки ден и е наш неизменен спътник – музиката. Благоаря Ви!
ЧРД! Желая Ви още поне 15 декади живот. И 15 студени кега на всеки концерт, които да пресушаваме заедно!
Наздраве, банда!

  1. #1 написан от Ханс (преди 1 година)

    Благодарим ти Хангаре!

  2. #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

    Една рубрика тип ГОЛЯМАТА УСТА ще е готино допълнение към сайта.Също и рубрика описваща провалите на бандите…И не на последно място в сайта да НАМЕРИ МЯСТО РУБРИКА ЗА КОЛЕКЦИОНЕРИТЕ НА МУЗИКА…ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ИЗПЪЛНЕНИ С ГОТИНА МУЗИКА И С МЕЧТИ ПРЕВРЪЩАЩИ СЕ В РЕАЛНОСТ…Dark Soul(s) Art(s)…Наздраве със ЗДРАВЕ…още и ОЩЕ…

  3. #3 написан от Анонимен (преди 1 година)

    Сайтът кога ще го оправите с една осъвременена визия и всичко да работи 🙂

    • #4 написан от Georgio (преди 1 година)

      Кое не работи в сайта ? На мен си ми работи всичко.
      Относно визията, на мен ми допада въпреки, че не е модерна.

  4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  5. Коментари за тази публикация
В началото