Нов видеоклип от SEVI

sevi-new-videoclip

 

На 19-ти декември родната банда SEVI представи новото си видео “Broken Wings” с концерт в столичния клуб „MIXTAPE 5”.
Вечерта стартира с прожекция на новия клип, а след това вокалистката Светлана Близнакова откри с изпълнение на пиано на дебютния сингъл на групата “Can’t Stand the Pain”. Концертът продължи с почти два часа авторска музика от SEVI. На финала групата изпълни на живо новата „Broken Wings” и коледната си песен, с която отправи пожелания на феновете за предстоящите празници.

sevi-promo-klip

Песента „Broken Wings” е трети пореден сингъл от предстоящия нов албум на групата. Този път SEVI са заложили на силна балада, с която описват чувството на безнадеждност в лицето на безвъзвратната раздяла с най-добър приятел.

Видеото е заснето на няколко локации, включително в замъка Равадиново. Автор е Боян Карамфилов, с когото групата реализира и клипа към сингъла „Am I Аlive?“. Актьори в клипа са вокалистката на SEVI Светлана Близнакова и Мартин Профиров, познат на публиката от групите P.I.F и СИЛУЕТ. За него SEVI споделят, че отговарял напълно на визията, която те са си представяли за мъжкия образ във видеото. Сценарият е дело на Боян Карамфилов, Светлана Близнакова и Рали Велинов.

По аудиото групата работи отново с Марко Барусо – тон инженер на световно известната група LACUNA COIL, многократно печелил награди на Сан Ремо за свои продукции, работил с музиканти като COLDPLAY, 30 SECONDS TO MARS, Eros Ramazzotti и други.

SEVI завършват годината с още два предколедни концерта в Стара Загора и Габрово и обещават нов албум в началото на 2019 г.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото