„Цвете за Гошо“ за първи път в „Маймунарника“

Дългогодишният фестивал „Цвете за Гошо„, който се провеждаше на територията на Южния парк, за втори път ще се наложи да бъде преместен. Организаторите съобщават, че промяната се налага поради забраната за провеждане на рок концерти на територията на парка, липсата на възможност за охрана на мероприятието и проблеми с живущите наоколо.
Логичният избор е добре познатото ни заведение за жива музика – „Мамунарника„, където се проведе и дванадесетото издание на феста,  а датите – 7-8 септември 2024 година.
Очакваме допълнителни подробности за участниците.

  1. #1 написан от Stoner (преди 3 седмици)

    Не е точно за пръв път – 12тото издание на фестивала също беше в Маймунарника. Благодаря за инфото все пак. По-добре там, отколкото в тази нелепа кошара от последните години.

  2. #2 написан от Hellraze (преди 3 седмици)

    На кого пък му пречи като е в Южният парк. Бил съм на фестивала там и разбира се музиката се чува и от блоковете, но въобще не е силно и не пречи. Ако някой се е оплаквал, просто явно си няма работа и нещо му е криво.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото