Фестивалът November’s Doom Days се отменя

За съжаление нещата не винаги се случват, така както ни се иска и съдбата застига всички ни. В този ред на мисли, организаторите от Autumn Souls Of Sofia имат неприятни новини за вас. Така чаканият и мечтан Тематичен фестивал NOVEMBER’S DOOM DAYS планиран за 16.11.2024г. се отменя. Причината за това е изключително ниският интерес към събитието. Надяваме се, че все пак ще дойдат и по-добри времена и ще можем да видим своите любими групи. До тогава Doom or be doomed!

Ето и официалното обръщение на организаторите:

„Краят на миналата година, след шест годишно обмисляне, какво и как се случва с Doom метъла в България, не само като сцена, но и като фенска маса. Ние от Autumn Souls Of Sofia взехме не лекото решение да направим опит и да възродим отново фестивала November’s Doom Days.

Имахме огромната надежда и вяра, че нещата през тези шест години са претърпели развитие в положителна посока, но уви нещата не винаги са такива каквито искаме да се случат. Преди девет месеца обявихме и поредното издание на фестивала, но знаехме, че ще имаме и крещяща нужда от подкрепата на феновете, за да се случи този празник.

Уви, смело можем да заявим, че в България Doom метъл сцена и фенове почти няма или по-скоро се изразява цифром и словом в 15 (петнадесет) човека. Да, точно 15 човека показаха пълна подкрепа към нас и любимия ни тежък стил в музиката. Искаме да изкажем огромни БЛАГОДАРНОСТИ и уважение към тези 15 фена и да заявим смело, че Doom Metal-а в България не само удари дъното, но вече копаем и под него. Както и, че не знаем дали изобщо някой някога ще се захване с подобен род събития тук.

Определено ние екипа на Autumn Souls Of Sofia никога няма да пробваме или да се занимаваме повече с каквато и да е организация на Doom метъл концерти. Мисля, че стана ясно и защо фестивалът беше отказан от нас и няма да се състои.

Ще помолим всички 15 човека сдобили се с билет и подкрепили навреме сцената и промоутърите, да се свържат с нас на следния мейл – asosfest@gmail.com, за да уточним как да си получат парите обратно.
Благодарим за вниманието!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото