Metal Hangar 18 и организаторите от Blue Hills Events ви дава възможност да спечелите една оригинална тениска WIRTSCHAFT IS TOT на LAIBACH (размер L). Както знаете, групата ще гостува в Пловдив за концептуален спектакъл на 18 септември 2021 г. (събота) в Античен Театър.
Играта стартира днес и крайният срок за участие е 12:00 ч. на 07.09 (вторник). Какво трябва да направите?

Ако ползвате Facebook:
– харесайте и споделете (публично) плаката за събитието и коментирайте под него с любим клип на група. След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв във Facebook) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: LAIBACH.

За тези, които нямат профил във Facebook:
– изпратете отговор на въпроса: „В коя „запечатана“ страна гостуваха LAIBACH, през август 2015 г.?“ на същия e-mail адрес, като сложите тема/subject: LAIBACH. За този вариант също трябва да запишете трите си имена и телефон за връзка.

ВАЖНО! Участието не е обвързано с покупка на билет и/или присъствие на концерта. НО!! Ако имат и изпратите снимка с вашия билет в писмото с имената си, ще участвате два пъти (името ви ще го има втори път в жребия) и така увеличавате шанса да спечелите двойно.

Успех!

Рок уикенд в Пловдив!
Katatonia – 17 септември 2021, петък – билети
Laibach с оркестър, хор и специално мапинг шоу – 18 септември, събота – билети