Първо издание на музикалния фестивал с благотворителна кауза
aBOVe the ROCK“ от 13-и до 15-и септември, 2024 г., в Еко ферма и къщи за гости „ЧемерникЪ“, над гара и село Бов, община Своге.
Организаторите споделят:
С тридневния фестивал ни се иска да освежим и заредим всички жадни и гладни за качествена музика, любителите и ценителите на свободата и природата, предпочитащите палатки и чували, неможещите без каравани и кемпери, влюбените в мотори и велосипеди, натуралистите пешеходци и влакоползватели, харесващите да дискутират и творят с децата си, обичащите домашни и чужди любимци, познавачите на гатанки и питанки, експертите по разядки и разпийки.
Обещаваме ви, че всички ние ще станем част от музикалната история, която заедно ще напишем с любимите банди
УИКЕДА,
DOCTOR`S GOGО BAND,
ELINOR,
ОБРАТЕН ЕФЕКТ,
SVETLIO AND THE LEGENDS,
СВОГЕ АКУСТИКА
и др.
Освен с готина музика, за доброто ви настроение и условия ще се погрижим и с:
* игри за малки и големи,
* работилници и забавления,
* конкурсен и състезателен фрагмент,
* санитарни и здравни грижи,
* храни и напитки,
* хотелска част с ограничен брой места за спане за спокойствието на онези от вас, които предпочитат удобството на стаите в комплекса пред свободното къмпингуване под чистото небе над „ЧемерникЪ“.
Запазете отсега уикенда 13 – 15. IX. в календара си и стягайте багажа! Грабвайте във „фаталния“ петък подходящите за Балкана по това време на годината дрехи и обувки, домашните любимци и доброто си настроение, и идвайте да рестартираме душите и съзнанието си за новата учебна/работна година, да изпратим подобаващо лятото и да се забавляваме истински!
Билети на цена от цена 40 лв. за целия тридневен престой, и от 30 лв. за еднодневен пропуск, можете вече да си закупите от мрежата на ticketportal.bg – https://s.shopeee.com/Ap2i, както и като дойдете на място.
ЗА ДЕЦА ДО 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!
Планирано начало:
Петък, 13-и септември, 17 ч.
Предполагаем край:
Неделя, 15-и септември, по някое време след 17 ч.
* Вземете си:
– Домашните любимци!
– Дебели дрехи и завивки!!
– Достатъчно парички в брой!!!