Първото видео на EAGLE POST е по чисто новия сингъл Learn to Forget и вече може да се гледа в Youtube. 
Клипът е заснет през пролетта от екип, включващ Константин Антонов (режисьор), Марин Костов (сценарист), Александър Станишев (оператор) и актрисата Ивана Керанова.  

Повече за групата:

EAGLE POST е рок/инди група, създадена в София през 2020 от Крас – фронтмен на отдалите се на мързеливо мълчание Млък! Дебютният албум се очаква към края на 2022, а първите сингли от него са пускани в радио предавания и плейлисти от Англия, Щатите, Канада, Холандия, Германия, Испания и България, където парчето Screen Debut прекара половин година в чарта на радио Tangra Mega Rock, достигайки пето място.

Освен Крас, който пише песните и записва вокали, китари и бас, в албума свири и барабанистът Теодор Обретенов (екс-Млък!). Георги Малчев (също екс-Млък!) отговаря за записите и смесването, а парчетата са мастерирани в Щатите от Adam Thein, продуцирал групи като Post Animal.

Характерни за органичния звук на EAGLE POST са богатите китарни аранжименти и мелодичните, понякога хармонизирани, вокали. Сред основните влияния са групи като The Smiths, Fleet Foxes, R.E.M., отворените китарни строеве на Stones, Led Zep и т.н.

Може да последваш Eagle Post тук:

Facebook: https://www.facebook.com/eaglepostband
Youtube: https://bit.ly/SubscribeEaglePost
Spotify: https://spoti.fi/3z0X4tH
Instagram: https://www.instagram.com/eagle_post