Рок енд рол квартетът от Монреал THE DAMN TRUTH разпространи чисто нов видеоклип. Видеото е към сингъла “Love Outta Luck” и може да го гледате по-долу. Песента е налична за слушане в дигиталните платформи и достъпна от тук. Клипът е изработен от екип на CB43 Media. Парчето е включено в предстоящия едноименен албум на бандата, който трябва да се появи на пазара в началото на 2025 г. Четвъртото по ред студийно отроче на канадците е кулминацията на 12 години упорит труд и постоянни турнета. THE DAMN TRUTH са непрекъсната и неспираща рокенрол машина. 

Водената от певицата и китарист Lee-la Baum канадска група ни предоставя музикален калейдоскоп от смели и емоционални модерни прочити на класически рок идеали. Новият материал е продуциран от легендарния Bob Rock (METALLICA, MOTLEY CRUE, SKID ROW, Bryan Adams, BON JOVI)

Предстоящата творба маркира следващото ниво в отношенията на музикантите с Bob Rock. Той помага на групата да напредне в свирене, писане и усъвършенстване на характерния звук, като най-отчетливо това се забелязва в откровената сила на вокалите на Lee-la Baum. Baum припомня телефонния разговор с продуцента, от който започва всичко: 

„Беше 3 часа сутринта в сърцето на Лондон. Адреналинът от епичното шоу като подгряващи на Glenn Hughes все още пулсираше във вените ми и буквално бях като зашеметена в хотелската ми стая. В момента, в който започнах да се отпускам и да задрямвам, телефонът ми се погрижи да ме събуди. Беше Bob Rock! Самият Bob Rock, на когото нашите демота само часове по-рано. Въздухът се изпълни с очаквания, докато вдигах слушалката: 

„Ало?“

„Здравей, обажда се Bob!“

„Как си, Bob?“, попитах, едва сдържайки вълнението си.

„Аз съм супер! Тази сутрин първо изслушах новите песни и трябваше да ти се обадя веднага. Великолепни са! Може би най-добрите песни, които сте писали някога. Ще се радвам да се видим след няколко седмици и да ги запишем!“