T-shirt_blackonwhiteS T-shirt_whiteonblackSС голямо закъснение представяме дизайна за тениска №11 на METAL HANGAR 18. Отново няколко авторски проекта бяха предложени на нашето внимание и ние еднолично (след не малко спорове в екипа) избрахме един от тях. Време е да ви представим дизайна на Станимир Станчев, IllogicalConversions, който за поредна година се е постарал много. Благодарим на всички останали за желанието и ентусиазма и ги очакваме с нови идеи догодина.

Както знаете, традиционно ще възнаградим усилията на финалистите (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРЪТ на дизайна за единадесетата ни годишнина ще получи 2 от новите тениски и покана за всички концерти на ICreative Events, организирани в наша чест до края на календарната година.

Както винаги, ще пуснем различни варианти на тениските – черни и бели, стандартни и дамски. Тази година, концептуалният дизайн на Мирко включва и гръб.
Цената за една тениска ще бъде 15 лв.

Чрез ТАЗИ форма с въпроси може да си поръчате вашите тениски. За всяка бройка трябва да попълните веднъж формата. Моля, побързайте, за да може да ги поръчаме по-скоро.

Очакваме ви и на двата оставащи концерта (на които също ще може да получите заявените тениски), след като отмина този на Thomas Zwijsen и Anne Bakker:

Концерт-парти с DIAMOND FALCON. Вход свободен!

ЮВИГИ и Любомир Малковски (Ь, ЕРА) свирят за рождения ни ден