След емоционалното участие на SOFIA METAL FEST, най-после ще посрещнем и така дългоочаквания клубен сет на PYOGENESIS. Ще чуем нова музика от Velian и ще посрещнем за първи път у нас Eric Hutchence! Това накратко са част от нещата, които очакваме в последното за тази година официално събитие на BGTSC.

Програмата този петък, 2-ри декември, в клуб „Mixtape 5“ ще е:

18:30 часа – отварят вратите за публика;
19:10 часа – DJ Eric Hutchence
20:00 часа – VELIAN
21:20 часа – PYOGENESIS

Концертът е ексклузивен и ще представи най-доброто от участниците в тази вечер.

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Не пропускайте последното ни за тази година събитие!

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана. Билетите може да бъдат сканирани директно от телефон.

Цената им в момента е 30 лева, а в деня на събитието и на входа на клуба ще е 35 лв.!

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба или на gigs@mixtape5.com

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!