Италианските мелодични метъли FROZEN CROWN ще издадат нов студиен албум. Творбата се нарича „Winterbane“ и ще излезе на 23-и април чрез Marquee/Avalon (Япония) и Scarlet Records (останалия свят). Същевременно от групата обявиха промените в състава, за които бе намекнато преди време, в специален пост в социалните мрежи. Ето какво гласи публикацията:

„Може да ги чуете как свирят в клипа, представящ новия ни албум, който публикувахме на нашата фейсбук страница. Най-после те излизат пред вас от плът и кръв.

Беше много трудно да намерим адекватни заместници на напусналите – особено в тези сложни времена. Новите ни колеги оставиха душите и сърцата си в създаването на новия албум, обогатявайки звученето с технични и динамични барабани, здрави и агресивни бас линии и, разбира се, виртуозни китарни сола. Надявам се, че ще харесате трите ни нови попълнения така, както харесвате и нас до сега, защото те наистина дадоха най-доброто от себе си, превръщайки работата по „Winterbane“ в сплотено и задружно начинание.

Щастливи сме да ви представим Fabiola ‘Sheena’ Bellomo (соло китара), Francesco Zof (бас) и младата надежда Niso Tomasini (барабани). „Winterbane“ излиза официално на 23-и април, но съвсем скоро ще ви дадем възможност да чуете някои неща от него!“

Съдържание:

„Embrace The Night“
„Towards The Sun“
„Far Beyond“
„The Lone Stranger“
„Crown Eternal“
„The Water Dancer“
„Angels In Disguise“ (feat Federica Lanna)
„Night Crawler“ (Judas Priest cover)
„Tales Of The Forest“
„Blood On The Snow“