Наскоро Frontiers Music Srl обяви, че ще издаде новия албум на шведските хард рокери CRAZY LIXX. „Street Lethal“ ще бъде на пазара на 5-и ноември, а тук може да поръчате творбата на CD, винил или дигитално. LP версията представлява 180-грамов жълт винил в златиста опаковка, който се предлага ексклузивно в онлайн магазините на лейбъла и е в ограничен тираж от 300 копия. 

Феновете на бандата ще бъдат развълнувани от това, което предлага албумът – мащабни хорове, запомнящи се преходи и рифове и  емоционални китарни сола. Изпипаната продукция се дължи на вокалиста на групата Danny Rexon, който в последните няколко години се превърна в истински майстор на пулта в студиото. Благодарение на смесването, поверено на Tobias Lindell (H.E.A.T, EUROPE, HARDCORE SUPERSTAR и др.) записът ще се хареса както на старите, така и на новите почитатели. 

Със „Street Lethal“ CRAZY LIXX надминават очакванията, свързани с новата им музика, и достигат върха в дискографията си до този момент. Колекцията е изпълнена със страст, подреденост и изчистени мелодии. Тук музикантите без съмнение доказват, че не просто са част от шведската хард рок сцена, а са в челото ѝ. Никой не прави това, което те правят толкова добре… 

Албум след албум шведите градят репутацията си на истински лидери на възраждането на скандинавския 80-тарски хард рок. С милиони гледания в Youtube на клиповете към хитовите им композиции “Wild Child” и “Hunter of the Heart”, многобройните стриймвания на “Blame It On Love”, „Hell Raising Women” и “XIII”, както и включването на „Wild Child“ в хорър филма с участието на Nicolas Cage „Увеселителен парк на ужасите“, CRAZY LIXX продължават непрестанния си поход към световно господство. 

Съдържание:

„Enter The Dojo“
„Rise Above“
„Anthem For America“
„The Power“
„Reach Out“
„Final Fury“
„Street Lethal“
„Caught Between The Rock N’ Roll“
„In The Middle Of Nothing“
„One Fire – One Goal“
„Thief In The Night“

CRAZY LIXX са:

Danny Rexon – вокали
Jens Anderson – бас
Joél Cirera – барабани
Chrisse Olsson – китара
Jens Lundgren – китара