Концертът на HAMMERHEAD(BG) е тази вечер

Концертът на HAMMERHEAD (BG) „72 Reasons to Love METALLICA“ е тази вечер в столичния „Sofia Live Club“! Вратите за фенове ще бъдат отворени в 19:30 часа, а концертът ще започне в  20:30 часа.

HAMMERHEAD (BG) са сред най-добрите групи, отдаващи почит към творчеството  на METALLICA не само у нас, а концертите им са експлозия от емоции и успяват лесно да предизвикват истинска еуфория сред феновете на голямата четворка. Списъкът с композиции на това шоу съдържа любими песни, които рядко чуваме на живо и топ хитове на METALLICA от началото на кариерата им до днес. Всяка от песните е подходяща за откриване на това събитие и достатъчно силна за край на над двучасовото шоу.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Билети се продават онлайн и в мрежата на Eventim.bg, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colour, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в „Борис Христов“, и на място Sofia Live Club.Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да го покаже за проверка на място през телефона си.

Всички деца до 7 годишна възраст влизат без билет. Всички до 18 годишна възраст могат да присъстват на събитието само в компанията на придружител, снабден с билет и надлежно попълнена декларация. За повече информация посетете страницата на клуба.

Събитието се организира от BGTSC и с подкрепата на официалния фен клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia.

BGTSC са член на Сружение „Сцена музика“ и спазва етичния кодекс приет от голяма част от организаторите на концерти у нас.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото