Изтече новият видеоклип на АНТИФРИЗ „Супермаркет“

В интернет пространството изтече новият видеоклип на Антифриз няколко дни преди официалната концертна премиера, която ще се проведе този петък (28.07.23) в Mixtape 5, София. Песента се казва „Супермаркет“ – от едноименния албум „Кръчма“, а самото видео представлява анимация, чието действие се развива в голяма верига магазин, подобен на родните такива. От групата коментират:

„Най-вероятно някой зъл хакер ни е хакнал профила в YouTube и го е пуснал без да разберем. Жив и здрав да е, ще се напием на премиерата за негово здраве.“

Самата песен разказва за тъжната реалност на нашето консуматорско общество, където бедни пенсионери се бият за продукти на промоция. Най-скорошен пример за това беше суматохата около високите цени на олиото, което предизвика опашки и напрежение в редица супермаркети.

„Абе тия нарочно са си пуснали клипа и сега се правят на интересни. До кога ще им се връзвате на глупостите? Пиша този коментар защото татко не ме обичаше достатъчно!“ – коментира трол под статията.

Антифриз канят всички на официалния премиерен концерт спектакъл този петък в клуб Mixtape 5 да отпразнуват заедно появата на поредния музикален видеоклип и благодарят на всички замесени, особено на техните Patreon последователи. Врати отварят в 21:00, а самият концерт започва в 22:00.

Главни виновници за появата на новия видеоклип са:

Музика, текст – Георги Маджиров

Микс и мастер – Васил Вълчев

Сценарий – Велизар Телбийски

Анимация – Gadzstudios

https://antifrizband.org/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото