Излиза ОРИОН – Lost and Found

Адриан Иванов (Ер Малък, Орион) е продуцент на лимитиран луксозен двоен диск Orion – Lost and found, който обхваща почти цялото творчество на групата, от 1979-та до 1990 година.
Студиен диск и бутлег диск от 2 концерта, плюс няколко интересни бонуса. Тиражът е ексклузивен, лимитиран и вече е в продажба.
Самият Адри споделя: „Исках творчеството ни с Орион да има свой цифров носител и да остане като артефакт.
Все пак ние бяхме първата група от поколението ни и записите бяха предимно на касетки + половинка от плоча със Субдибула. Втората ми книга от трилогията „Неравноделни времена“ напълно покрива това време“.

Ако искате да се сдобиете с това ценно копие и то с автограф, не се кобелайте да се свържете с Адри на мейл: adlian@abv.bg

Припомняме и за една друга инициатива на Адри, която стартира в началото на месец юни:
В началото на 2021 година излезе една прелюбопитна книга – „Неравноделни времена – Рок Хрониките на Адри“.
Историята на българската рок музика от 70-те години до днес, разказана от Адри (Адриан Иванов), свирил с групите „Ера“, „Ер малък“, „Такси“, „Контрол“, „Фактор“, „Big mama scandal“, „Епизод“, „Конкурент“, работил като студиен и клубен музикант с клубни банди като „Роберта и Алфа“, „Огледало“ и др.
Човек, който е бил и под прожекторите, и зад кулисите на българската рок сцена и знае всичко за нея.
Изданието на Фабер беше прието с голям интерес, феновете можеха да го закупят директно от Адри, чрез лична поръчка. Това определено даде подтик за втората част, която се появи в края на 2023-та.
За разлика от енциклопедичния характер на първата част „Рок хрониките на Адри“, „Облачните шалове на Витоша“ е роман с идеята за филмов сценарий.
Героите му имат банда в далечната 1982 и приключенията им са проследени до 1989, като има непрекъснат паралел със сегашната 2023. Умело вплетената политическа сатира е като роман в романа.
Двете части на „Неравноделни времена“ няма да намерите в книжарниците, единственият начин да се сдобиете с тях е лично от автора и то с автограф.
За поръчки – използвайте мейла – adlian@abv.bg
Шест месеца по-късно Адри е твърдо решен да издаде последната част от тази своеобразна трилогия – „Неравноделни времена : Роуди: един екип е бърз колкото последния в него.“
Призивът, който отправя чрез нас, към всички Вас е да подпомогнете тази негова идея.
Всеки, закупил първите две части, ще допринесе за набирането на средства, които изцяло ще отидат за издаването на книгата.
Тези от Вас, които вече са се сдобили с първите два екземпляра, могат да подпомогнат автора чрез дарение в Pay Pal.
paypal: adlian@abv.bg
ePay КИН 3954182690 Адриан Иванов

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото