Концертът ще се състои на 26-ти март в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8). Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, а цената им ще обявим допълнително.

NÖCTÆ (Sleazecore/Electro/Industrial/Rock) идват от Рим, Италия. Kaiten (вокали) и Döpe (бас)  са членове на две големи алтернативни рок групи – Beyond The Fallen и Shiny Black Anthem, които бяха много популярни на европейската и италианската ъндърграунд сцена. И съответно,  решиха да създадат тази славна комбинация. Kaiten също така е фен на карате киокушин, филмите за Якудза и японските V-Kei групи. През деня е татуист, а през нощта се превръща в нео-индъстриал глем рок икона! Заедно с Döpe той създава това ново поколение глем рок, изсвирен с поведението на електро-пънк група. Те предлагат нещо различно и уникално, вдъхновени от рок легенди като Trent Reznor, Marilyn Manson, Nikki Sixx и бъдещи икони като Ghostemane и BMTH.

Tokyo Honey Trap (Glam/Punk/Rock) – най-добрата кибер-глам пънк сила от Япония, получила прозвището „Sex Pistols с компютърни познания“! Групата ще вдигне революция с контра-културната си музика!

Очаквайте още информация и следете подробностите тук: https://www.facebook.com/events/403990702204276