Рап метъл бандата от Малайзия SVASTA пусна дебютния си сингъл. Песента носи заглавието „Tanam“ и е придружена от видеоклип, който може да гледате по-долу. Видеото е изработено от екип на SAILANG VISUALS. Композицията е записана от групата в Ipoh Rumah My Lord. От бандата коментират: 

„Tanam“ на малайски означава „погребение“. Това не е просто песен – това е призив за вглеждане в себе си и за предприемане на действия. Композицията цели да накара слушателите да идентифицират и отхвърлят вредното поведение и начин на мислене, застъпвайки се за непрекъснато личностно и колективно израстване. Сингълът носи духа на самоусъвършенстването и стремежа към по-добро общество в Малайзия, отразявайки ангажимента на музикантите да насърчава промяната чрез тяхната музика.“

Името на бандата – SVASTA – е вдъхновено от санскритската дума “svastha”, която означава „състояние на благополучие и баланс“. Тази философия е заложена в основата на тяхната музика, която има за цел да отекне дълбоко в душата на слушателите, окуражавайки ги да намерят стабилност и хармония в себе си.