Две родни групи ще ни подгреят за атиняните FULL HOUSE BREW CREW

Steel Rider е heavy/power metal група от Горна Оряховица/Велико Търново. Създадена е 2014 г. Групата е свирила на една сцена с Edge Of Forever, Silent Winter, Scarlet Aura, Hollywood Roses, Bonfire, Ер Голям.

Facebook: https://www.facebook.com/steelrider.heavy

Групата SickRed e създадена 2013 г. в София. През 2014 г. триото издава първият си сингъл “Sick As You”. В следващите години следват клубни изяви в столицата и групата издава още 3 експериментални сингъла. Стилът е смесица от метъл, траш, хардкор и прогресив. Пилотният албум “This Sick Redemption” излиза през 2022 г. Изданието е дигитално и се разпространява чрез стрийминг платформите. Следват редица клубни изяви. На 09.01.2023 г. е премиерата на първото анимирано видео на групата към песента “Wretch Man” от пилотния им албум.

Facebook: https://www.facebook.com/SickRed1

Концертът ще се състои на 8-ми декември в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8). Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 20 лв.

Full House Brew Crew е метъл група от Гърция с фронтмен Vangelis Karzis (Wolfheart, ex- Rotting Christ). Те се завърнаха активно към музиката, с обновен състав, звукозаписен договор с Rock Of Angels Records и, разбира се, с нов албум, озаглавен „Bare Knuckle“, който светът и пресата посрещнаха с възторжени коментари. С южноамериканския стил на китарни рифове, които са таранът, с пушечно димящите, песъчливи вокали и солидната ритъм секция, които са в основата на композициите им, те успяват да впечатлят с изпълненията си на живо и ясно заявяват, че са се върнали, за да останат и да разтърсят концертните сцени в Гърция и чужбина. Албумът „Bare Knuckle“ включва може би най-тежките power groove композиции, писани някога от европейска група. Влиянията на Slipknot, Five Finger Death Punch, Pantera, Metallica (периодът на „черния албум“) и Black Label Society ги доведоха до албум с голямо разнообразие и зрялост както във вокално, така и в музикално отношение. С мелодии, които се запечатват в съзнанието и заслужават мощен хедбенгинг, и стремежът на групата към силни концертни изпълнения, те постоянно увеличават ядрото на феновете си.

Facebook: www.facebook.com/fullhousebrewcrew/

Instagram: https://www.instagram.com/full.house.bc/

Bandcamp: https://fullhousebrewcrew.bandcamp.com/

Следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud тук: https://www.facebook.com/events/695515669305493/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото