Един от най-ревностните рок почитатели в България има нужда от нашата помощ. Ето какво разкрива негов приятел, който отправя призив за помощ:
Здравейте приятели,
Всички познаваме Рок Фен Номер едно в България – Marin Marinov Maro.
Той има нужда от нашата помощ сега. Той е твърде скромен и притеснителен да обяви това, затова аз след разговор с него, искам да организирам няколко събития, за да му помогнем.
Той има нужда от 1600 лева за операция, която вече тук, във Варна събрахме и утре ще му пратим и още толкова за рехабилитация. Наясно сме, че след интервенциите, Маро няма да може да работи и ще има нужда от някакви средства, за да може да се възстанови.
В следващите дни ще обавя няколко концерта, в които ще пуснем кутия за помощи към него.
Маро е страхотен пич, мил и изстрадал човек и рок фен. Всички го знаем и мисля, че можем да съберем някакви средства, за да му помогнем.
Нека покажем съпричастност към нашего брата и да му помогнем в този труден за него момент. Днес помагаме на него, утре може да имаш нужда ТИ!
Маро няма сметка. Пускам моя такава и се кълна, че всеки приход ще стигне до Маро. Знам, че звучи тъпо, но не мисля, че който ме познава, може да си помилси, че това е поредния SPAM. Поемам отговорност за целия си пост, това е засега:
IBAN: BG13BUIN95611000458566
Цветан Игнатов
Revolut:
+359888712397