Важна информация за концертите на KATATONIA и LAIBACH

Преди малко организаторите на концертите на KATATONIA и LAIBACH в Античен театър – Пловдив Blue Hills Events разпространиха следното съобщение:

Katatonia ще свирят в Античен театър, Пловдив на 17 септември 2021 г. (петък) –  няма промени в графика, нито в пропускателен режим.

Въпреки намалената бройка на публиката и големия интерес към концертите от чужбина, билети все още има:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/katatonia-plovdiv-ancient-theatre-563530/event.html

Мащабният спектакъл на Laibach с Оркестъра и Хора на Държавна опера Пловдив се пренасочва за септември 2022 година. Заради новата Ковид вълна, рискът за артистите е голям – за да се осъществи спектакълът, групата трябва да репетира четири дни в затворено помещение с над 80 души оркестър и хор, което крие огромен риск за всички. За да се гарантира безопасността на участниците в концерта (на сцената трябва да излязат около 100 човека), те трябва да имат  отстояние от метър и половина един от друг, което напълно променя концепцията на шоуто и мапинг спектакъла към него.

Концертът Laibach с Оркестъра и Хора на Държавна опера Пловдив ще се състои през септември 2022 година, като скоро ще обявим точната дата и условията за връщане на билети.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото