Само две седмици след издаването на сингъла ‘Fallen’ артистът Rêve публикува и своето ново EP ‘Breaking Point’. Албумът включва 6 песни в няколко различни жанра – алтърнатив метъл, метълкор и алтърнатив рок.
Rêve споделя: „ЕР-то отразява моите музикални интереси, които често са доста разнообразни. По тази причина не исках включените песни да бъдат само в един стил, затова можете да чуете и по-леки и по-тежки парчета.“
Албумът е записан през 2020-та година, която бе предизвикателство за артисти по цял свят. Записите отчасти са направени в домашното студио на Добромир (Rêve) и в студио в неговия университет, където той сам работи по миксовете и мастърите на парчетата. EP-то е придружено от Stream видеа в YouTube , където можете да гледате и официалният клип на ‘Fallen’, ако все още не сте го направили. Песните можете да слушате във всички големи Stream платформи. 2021 е ново начало за Rêve и той подготвя още изненади за близкото бъдеще. Ако музиката му ви допада, последвайте го във всички социални мрежи, за актуални новини около него.
Чуйте ‘Breaking Point’ в:
YouTube
Spotify