Юбилеен бокссет от JUDAS PRIEST

Хеви метъл титаните JUDAS PRIEST, които очакваме у нас за концерт догодина, ще зарадват феновете си с юбилейно бокссет издание по случай 50-годишнината от основаването си. „50 Heavy Metal Years“ включва всички официални студийни и live албуми плюс 13 неиздавани диска и ще излезе на 15-и октомври посредством Sony Music. Това е най-голямото издание, съдържащо неиздавана до сега музика на групата – истинска находка за верните фенове. Записите са възстановени и смесени от Tom Allom в La Cucina W8 и мастерирани от Alex Wharton в Abbey Road Studios. Тук и тук може да поръчате колекцията, като „Reflections…“ вариантът ще се предлага освен на CD и на двоен винил, както и да се запознаете с пълното ѝ съдържание.

Изданието се появява на бял свят в момент, в който групата получи възможността да отпразнува юбилея си с хедлайнерски концерт на Bloodstock Festival в Англия през август и с американско турне през есента.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото