Хардкор легендите AGNOSTIC FRONT с концерт в София

141 в сътрудничество с EventEase ви канят на концерт на хардкор бащиците Agnostic Front в „Маймунарника“ на 6-и август.

Агностик Фронт е пънк хардкор група от Ню Йорк, създадена през 1980г. Това изречение е достатъчно за група като тази, която няма нужда от представяне. От деня, в който дебютното EP на бандата „United Blood“ вижда бял свят през 1983г., нищо вече не е същото, а оттогава насетне всичко останало е история.

Agnostic Front са сочени за кръстници на хардкора. Те не само дават име на стила, но и винаги стоят достойно зад него, вече над три десетилетия; защитават го през годините и продължават да го правят с последния си засега албум Get Loud! (Nuclear Blast Records, 2019).

Това ще е четвъртото шоу на хардкор пионерите в България. Първото им гостуване у нас се помни не само от присъствалите фенове, но и от самите музиканти. Фронтменът Roger Miret все още се случва да спомене това шоу, състояло се в София преди почти 20 години, през 2005г.

На 6-и август (неделя) очакваме да чуем на живо отново емблематични за бандата, и изобщо хардкор сцената в световен мащаб, ударни химни като „Gotta Go“, „Crucified“ (кавър на Iron Cross), „Friend or Foe“, „Victim in Pain“, „Police State“, „United Blood“ и др.

Разбира се, американските ни гости няма да са без добра компания на сцената. Имената на подгряващите банди ще обявим допълнително.

Билетите Ранно Пиле са на цена от 40 лева и са в продажба от 19-и май, като са налични на каса в магазини „На Тъмно“ в цялата страна, както и онлайн в системата на PaySera: https://bit.ly/AgnosticFrontSofia

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото