“ФРАКТУРА” отбелязва 26 години с личните истории на големите рок банди

На 7 юли най-дълголетното тв предаване за рок музика в България ще отпразнува своята 26-а годишнина. Неговият автор и продуцент Васко Катинчаров ще отбележи повода с едно специално издание на шоуто. Точно в полунощ на 7 срещу 8 юли (неделя), в ефира на телевизия DIEMA ще стартира празничното издание “26 години Фрактура”. В продължение на два часа зрителите ще видят избрани откъси от над 100 интервюта, които са били излъчвани в предаването през годините. Световни имена от ранга на AC/DC, Metallica, Deep Purple, Steve Vai, Godsmack, Scorpions, Paradise Lost, Soulfly, The Exploited, Slayer, Moonspell, Agnostic Front, Gojira, U.D.O. и много други, ще разказват истории от личния живот и кариерата си.

“За тези 26 години с предаването си давам сметка, че когато човек преследва целите си и е отдаден, нещата могат да се получат. За мен рокът не е само музика, а състояние на духа, идея и кауза, за която винаги си струва да се боря. Още от самото си начало, ”Фрактура” има образователна цел, като тя е зрителите да видят света през погледа на самите музиканти. Досегашният ми опит ме научи, че всичко е в правилното отношение, защото хората винаги усещат, когато човек е искрен и прави нещо с желание и страст. Рок музиката има силата на обединява всякакви хора, създавайки у тях усещането за общност. Благодарен съм на всеки един, който под някаква форма продължава да подкрепя и да гласува доверие на предаването “Фрактура“. С моя екип от съмишленици ще продължим да отстояваме рок каузата, в която искрено вярваме“, коментира повода Васко Катинчаров.

Фрактура” винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости от музикалния бизнес, разнообразни рубрики, новини, концертни репортажи и интервюта с известни музиканти. Всичко, свързано със световната и българската рок сцена е в ефира на телевизия DIEMA, всяка неделя и с повторение в петък.

За предаването “Фрактура”  

Началото на предаването “Фрактура” е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998 година. 12 години то се излъчва в специализирания музикален канал ММ, но след като той е закрит през месец май 2010-а, продължава излъчването си по телевизия DIEMA, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Това е и най-старото тематично тв рок предаване в ефира. За целия този период от 1352 издания, зрителите са гледали специални интервюта с над 800 световни рок имена, хиляди видеоклипове, както и репортажи от всички най-значими рок и метъл събития в страната и чужбина.

Предаването “Фрактура“ се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото