Трети сингъл от SMITH/KOTZEN

Както вече ви информирахме, проектът SMITH/KOTZEN, който включва китариста на IRON MAIDEN Adrian Smith и фронтмена на THE WINERY DOGS Richie Kotzen, е на път да издаде първия си дългосвирещ албум. Дебютният едноименен запис на групата „Smith/Kotzen“ ще излезе на 26-и март чрез BMG. Изданието може да бъде поръчано тук в следните формати:

– Digipack CD
– 12” black vinyl with embossed sleeve
– Digital (streaming and download)
– Limited edition 12” red & black smoke effect colored vinyl

Материалът е записан през февруари 2020 г. в Turks & Caicos Islands и продуциран от Smith и Kotzen. Kevin “Caveman” Shirley е смесил 9-те композиции. В албума участия като гост музиканти вземат колегата на Smith от IRON MAIDEN Nicko McBrain (барабани в “Solar Fire”) и дългогодишният приятел и участник в турнетата на Kotzen Tal Bergman (барабани в “You Don’t Know Me”, “I Wanna Stay” и “Til Tomorrow”). Вече е налице и трети сингъл от албума – „Running“. Композицията е придружена от текстови видеоклип, който може да гледате по-долу.

Съдържание:

„Taking My Chances“
„Running“
„Scars“
„Some People“
„Glory Road“
„Solar Fire“
„You Don’t Know Me“
„I Wanna Stay“
„‘Til Tomorrow“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото