Тома Здравков започна ударно 2021 с нов разтърсващ сингъл. Rockstar, който „пристига” с чисто ново видео, дело на Момчил Тошев, е парче, в което се разказва за сина на Луцифер и неговия завет. Историята продължава и в наши дни, където лирическият герой е бунтар, който не се примирява с нищо и следва непреклонно своя път. Неприятностите го преследват, но рокендрола винаги е с него.
Момчетата от бандата твърдят, че са успели да „докарат” стила и звученето на осемдесетарския олд скул рокендрол, типичен за банди като Whitesnake, Bon Jovi и ZZ Top, за което адски много им е помогнал Оги Кьосовски (Контрол), който смесва и мастерира парчето.    
Rockstar, чиито автори са Иван Попов – Arthur и Тома, е една песен, която увековечава великите рок звезди на 70те, 80те и 90те години на миналия век. Един химн, в който Тома и банда възпяват тези странни, ексцентрични и крайни на моменти „величия”, които си падат по мадамите, пиячката и силните усещания. Химн за проповедниците на истинската, мощна, разтърсваща музика, която ще остане вечна. Химн, носещ носталгия по златните години на рокендрола.
Тома и компания ясно и категорично заявяват своята позиция, че Рокът не е мъртъв и песни като Rockstar доказват това.