„СТРОЕЖА“ празнува рожден ден с нова локация

Създаденият през 1997 г. клуб СТРОЕЖА ще отбележи ново начало навръх старта на своя двадесет и седми сезон. След 17 години в Студентски град и близо 10 години, прекарани на ул. „Леге“ 10 и купища новонаписана история, е време за друга, още по-сериозна стъпка. От 3-ти ноември 2023 г., този петък, СТРОЕЖА ще приема своите посетители и артисти-изпълнители, както и всички любители на разнообразната музика на адрес „Г. С. Раковски“ 116 – на около 20 метра от площад „Славейков“. Новата локация е с три пъти по-голям капацитет. Оборудвана е със стационарна сцена и висококачествена озвучителна система, което ще позволи богатата на концерти програма да продължи да се случва по възможно най-добрия начин. Предвижда се клубът да работи седем дни в седмицата, включително и през деня.

Много сме развълнувани от промяната. Това е чудесна новина и растеж за нас, което ще ни даде още по-добри възможности да продължим историята на Строежа и ролята му в нощния и събитийния живот на София и страната. Прекрасен начин е, във връзка с годишнината на новия ни сезон, да покажем, че „Клуб 27“ може да означава и нещо позитивно, каквото е едно ново начало.“ – споделя мениджърът на клуба Мартин Михайлов.

В новия СТРОЕЖА на „Раковски“, освен концертните събития и класическите вечери с алтернативна музика и традиционните партита с различна тематика, като Retro Party – всеки четвъртък, AlterNation!, Old School Hip Hop Night, Movie Music Night, Balkan vs. Punk & Ska, ще се осъществяват театрални и стенд ъп комеди представления, куизове и литературни четения, а в съботните и неделните дни в програмата на клуба ще се появят детски събития, сред които акценти ще бъдат куклени театри и музикални шоута, като например „Джаз за деца“. Вечерите във вторниците са отредени за „Студентско парти“, което СТРОЕЖА си поставя за цел да наложи тепърва като тренд. Спортната тематика също ще бъде застъпена, а новото място ще разполага с три големи мултимедийни екрана.

СТРОЕЖА ще открие бъдещия си дом с вече емблематичното за столицата “90’s Kids” парти, вратите за което отварят на 3-ти ноември в 21.00 ч. Сред групите, които със сигурност ще можете да гледате и слушате на живо там до края на тази година, са: Остава; Babyface Clan; Жлъч/Григовор/Гена; Лошите и Конса; No More Many More; Mila Robert; Cool Den; hug or handshake; Nocktern; Plastic Bo.; O.H.; K.O.R.A.; Yana/Leena/Гена/Тахома; The Lefties. През 2024 г. се очаква включването и на чуждестранни групи. Сред диджеите се нареждат имената на Leeroy Thornhill от The Prodigy; Anton Hristov; Feel; DJ Marti G; Rado Gergoff; Rawland; DJ Pop CoЯe; Xonic, DJ Cass, KSKCK; Nena; Emil Prize; DJ Groovy George; Ana Simova; Lubo Balabanski; Ping Pong Galia; Vladi Mer; Nedko и много други.

***

Фейсбук страница на СТРОЕЖА:

https://www.facebook.com/stroeja

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото