Спечелете 2 покани за Broken Silence Black Death Metal Fest 2020

Broken Silence Black Death Metal Fest 2020 ще се проведе на 4 юли 2020 г., събота, в Летен театър Бургас. Организаторите на събитието, съвместно с METAL HANGAR18, разиграват две единични покани, с които безплатно да присъствате на първия по- мащабен метъл купон след извънредното положение.
Играта стартира днес. Крайният срок за участие е 12:00 ч. на 26 юни (петък). Какво трябва да направите?

Ако ползвате Facebook:
– харесайте и споделете (публично) плаката за събитието и коментирайте под него с любим клип на някоя от групите. След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв във Facebook) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: BROKEN.

За тези, които нямат профил във Facebook:
– изпратете отговор на въпроса: „Кога ще се проведе подгряващия купон на бургаския Black Death Metal Fest в Alive Bar?“ на същия e-mail адрес, като сложите тема/subject: BROKEN. За този вариант също трябва да запишете трите си имена и телефон за връзка.

Успех!

Във връзка със заповед на Министъра на здравеопазването №РД-01-256/11.05.2020 г., организаторите съобщават, че съобразено с максималния капацитет на мястото на провеждане, количеството на билетите за събитието е 800 броя, което влиза в рамките на изискването в заповедта от 30% запълненост. Фестивалът ще се проведе при спазване на „изискванията за социална дистанция и всички противоепидемични мерки“.

Организаторите препоръчват навременно закупуване на билети.

Обявените за фестивала групи са NOKTURNAL MORTUM (Pagan Folk Metal, Украйна), ANCIENT (Black Metal, Норвегия), ACHERONTAS (Black Metal, Гърция),  KAWIR (Black Metal, Гърция), SCAPEGOAT (Death Metal, България), DAY OF EXECUTION (Death Metal, България), PAST REDEMPTION (Death Metal, България), THE REVENGE PROJECT (Death Metal, България), BOLG (Black Metal, България). Ще бъде представено специално шоу от огнена група Fire Shadows.

Напомняме, че вече закупените билети важат без допълнителна презаверка.

Цените на билетите за събитието са в следните категории:

1 юни – 3 юли по 50 лева;
на входа на фестивала по 70 лева.

Деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно на фестивала. Единствено условие е, детето да е с придружител, снабден с билет и декларация за придружаване на непълнолетен. Един възрастен придружител може да съпровожда до две деца.

Билетите за фестивала са в продажба в системата на Besttickets и партньорската мрежа: каса Летен театър (Бургас), офис на Besttickets (София, ул. Шандор Петьофи 28), магазин Саунд Гардън (Бургас), Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Билетен център на НДК (София), Orange Tickets, Usit Colours и др.

Фейсбук събитие:  https://www.facebook.com/events/2279666515581455/
 1. #1 написан от Анонимен (преди 1 година)

  ….да………но друго беше преди много зими-лета….И все пак….да живият зомбитата….

 2. #2 написан от Анонимен (преди 1 година)

  Само дето Ancient няма да свирят 😉

 3. #3 написан от Анонимен (преди 1 година)

  Чудя се от първоначално обявения лайн-ъп остана ли поне една група, че вече ми е трудно да следя всекидневните драми?! Ама то с големи обещания и крадени банди най-добри фестове се правят.

  • #4 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

   ….А аз се чудя дали паразитите от правителството и другите вмирисани институции няма да решат в последният момент да забранят и тези все още не пропаднали мероприятия….Днеска почнаха с феновете по футболните мачове…После клубовете,лайфовете….до кожа ще ни одерат…А като гледам колко сме единни като общество ми идва направо да припна до най-близката поляна и да затанцувам развратен танц с надежда да изнасиля духовната простотия дето ни е налегнала в непристойна поза…Добре,че не сме adult палавници,че тогава и междукрачията сухи и съселките не прочистени от нашите фалически монументи-на покварата…..Ако ние не ги изметем,те ще ни сношават и то в най-непристойни пози….Къде си БЪЛГАРИНО….88…

 4. #5 написан от Анонимен (преди 1 година)

  Току що и Nokturnal Mortum отпаднаха.

 5. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 6. Коментари за тази публикация
В началото