Специфични изисквания на групите на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024

Организаторите на Midalidare Rock In The Wine Valley са готови с всички изисквания на групите

По-малко от месец остава до четвъртото издание на рок фестивала в долината на виното. Тазгодишното издание ще се проведе между 12-и и 14-и юли, а организаторите вече са готови с всички изисквания на групите. „Прави особено впечатление, че почти всички групи искат да има пица след края на изпълнението им, така, че подготвяме специална пещ, за да имаме винаги прясна и топла пица“, споделят организаторите от Midalidare Rock In The Wine Valley.

Всички банди са приели да променят изискванията си за конкретни марки вино, които традиционно пият, и очакват да опитат селекцията на Midalidare. „Това е наша практика още от първото ни издание. Радваме се, че традицията продължава“, споделят организаторите.

DEEP PURPLE държат да се избягва използването на пластмаса и очакват да има кофи за разделно изхвърляне на боклука. Важно за тях е първото им хранене за деня да е Английска закуска, а за бирата имат изискване да е само немска. Техният бар ще бъде допълнен още с бренди, водка, уиски, бяло и червено вино.

Другият хедлайнер MR. BIG имат специално седмично меню, което следват. За съботата, която ще прекарат в България, те очакват местни специалитети, а неделният им ден е отреден за паста. Бандата не иска твърд алкохол, MR. BIG наблягат на разнообразни вина, студени чайове и сода.

Немската машина ACCEPT ще похапват суши и азиатски снаксове. Също така искат да има много плодове, зеленчуци и сурови ядки. Те също няма да пият твърд алкохол, но държат да има достатъчно вино и бира.

SAXON предпочитат сами да приготвят своите сандвичи като очакват да има разнообразие от хляб, сирена, салами и други подходящи за целта продукти. SAXON също така обръщат внимание на сладкото чрез голям избор от протеинови барчета и тъмен шоколад. Имат и специално изискване за марката чай, която консумират. Освен него, музикантите от бандата пият още вино, ром и джин.

AXEL RUDI PELL наблягат на хлебните изделия като искат да има много и различен по вид хляб. И те като SAXON обичат сами да приготвят сандвичите си. Имат специално изискване за конкретна марка вода, както и за достатъчно бира и уиски в гримьорните.

HAMMERFALL са фенове на виното като държат в селекцията да присъства и пенливо. Очакват неограничено количество газирана вода и витамини, както и шоколад, дъвки и много лед.

Сред изискванията на BEAST IN BLACK правят впечатление многото и разнообразни варианти на енергийни напитки и енергийни барчета. Освен бира, вино и уиски, бандата очаква в нейния бар да има и саке.

DELAIN обръщат специално внимание на здравословната храна. Те очакват много и разнообразни супи и плодове като имат забрана за всякакъв вид ‘junk food’. В менюто им не трябва да присъства и нищо люто.

Сред останалите банди прави впечатление, че STRATOVARIUS искат храната им да е без лук и гъби. THE O’REILLYS AND THE PADDYHATS ще наблягат на енергийните напитки и бирата. PRIMAL FEAR, освен разнообразни салами и кашкавали, очакват да има и достатъчно количество шоколад, мармалад, мед, както и всякакви други видове сладки. RHAPSODY OF FIRE са третата банда, която иска сама да приготвя сандвичите си, а STEEL PANTHER задължително държат на топла супа без гъби и без нищо люто. По време на фестивала те специално са поискали да опитат Новозеландския Совиньон блан на Midalidare.

Цени на билетите:

  • Тридневен билет – 180 лв.
  • Еднодневен билет за 12-и юли с хедлайнер ACCEPT – 120 лв.
  • Еднодневен билет за 13-и юли с хедлайнер MR. BIG – 120 лв.
  • Еднодневен билет за 14-и юли с хедлайнер DEEP PURPLE – 120 лв.

Midalidare Rock In The Wine Valley e от 12-и до 14-и юли 2024 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley – https://midalidarerock.bg

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото