Специално новогодишно издание на „Фрактура“

За втора поредна година телевизия Diema ще заложи на специално новогодишно издание на рок предаването Фрактура. Екипът на медията се е доверил на авторът и продуцент на шоуто Васко Катинчаров, който е селектирал 20 концертни изпълнения на едни от най-големите и обичани световни рок банди. Точно 40 минути след полунощ на 1 януари, зрителите на Diema ще видят своеобразен двучасов рок спектакъл от емблематични фестивални изпълнения на групи от ранга на АC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, The Rolling Stones, Aerosmith, Rammstein, Bon Jovi, Iron Maiden, Queen, Kiss и други.

„Благодарен съм на ръководството на телевизия Diema, което отново ми гласува доверие да направя това новогодишно издание наФрактура. Зрителският интерес към миналогодишната програма беше повече от добър, което показа и на двете страни, че можем да продължим да работим в тази посока. Специалното издание на шоуто през тази новогодишна нощ ще бъде изцяло от концертни изпълнения, които носят много положителна енергия и емоции, от които всички имаме нужда в тези трудни времена. С Diema си партнираме успешно вече 10 години, като през цялото това време винаги сме показвали уважение и правилно отношение към рок феновете. Наскоро беше подписан нов договор между мен и телевизията, което значи, че Фрактура ще продължава да се излъчва в ефира на медията и занапред. Искам да благодаря на всички, които подкрепят предаването по някакъв начин и съм убеден, че когато пандемията свърши един ден, ни предстоят нови вълнуващи концертни изживявания“, споделя авторът и продуцент Васко Катинчаров.

Новогодишното концертно издание на Фрактура ще стартира в 00.40 ч. на 1 януари 2021 г. в ефира на телевизия Diema.

За повече информация посетете: www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото