Сингъл от HABITANTS

Холандската сайкъделик рок банда Habitants представи нов сингъл. Той се нарича „Morgen“ и можете да го слушате долу. Песента ще бъде част от втория албум на групата, който ще излезе през септември 2021-ва година.

Habitants е проект на братята Hans и René Rutten, съоснователи на  местните легенди The Gathering. Habitants се ражда на бял свят през 2015-та година, във времена, в които основната група на братята не функционира. Към тях се присъединява китаристката Gema Pérez. Малко по-късно в състава се включват вокалистката Anne van den Hoogen, Mirte Heutmekers на бас и Jerôme Miedendor на барабани. Така окончателният вариант на Habitants е окомплектован и през 2018-та музикантите издават дебюта си „One Self“. И независимо от факта, че година по-рано основната група на братята Rutten се връща в активна позиция, Habitants остава действащ проект, понастоящем без участието на Hans.

„Какво се случва, когато човек решава да се откъсне от любовта, която изглежда неизменна? Какво се опитваме да опазим от човека и коя част неизбежно се стопява? За това разказва песента ни „Morgen“.

Официалното видео към нея е продуцирано, режисирано и обработено от нашата Gema Pérez. Клипът разглежда трансценденталността на любовта. Протагонистът пътува през всички онези места, които ѝ напомнят за моментите, изживени с тази нейна любов, внезапно загубена в злополука.“

Habitants  са:

Anne van den Hoogen: вокали
Mirte Heutmekers: бас
Jerome Miedendorp: барабани
René Rutten: китари
Gema Pérez: китари

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото