Сингъл и подробности за дебюта на MALTWORM

Дебютният албум на софийската дет/траш метъл банда MALTWORM, озаглавен ‘Global Worming’, ще излезе официално на 11 ноември 2022 г.

Тракингът и обработката на китарите и баса е извършена при Деян Видев, а ударните и вокалите са записани и обработени в Zero Project Studios от Владимир Бочев, който също така е отговорен за микса и мастеринга на албума. Бас партиите са на Евгени Евгениев.

Корицата и дизайнът на диска са дело на Julian D’Bones, работил с Virgin Steele, Exciter, Seven Witches, The Revenge Project и др.

Изданието ще съдържа осем парчета, които ще бъдат достъпни както във всички познати стрийминг платформи, така и във физически формат.

Траклист:

1. Ash Williams
2. Всичко На Масата (Но не по Буковски)
3. Yersinia Pestis
4. Crippled and Abandoned
5. Sacrificed (Tribute To The Gods)
6. The Kvlt Ov The Maltworm
7. Global Worming
8. Dead in Your Own Skin

Като загрявка преди събитието група пуска и нов сингъл под формата на лирик видео – Crippled and Abandoned.

Следващите участия на живо на бандата ще бъдат съответно на 29 октомври (Варна), 12 ноември (Пловдив) и 19 ноември (София), като подробностите ще бъдат обявени скоро.

Maltworm са:

Мартин Бъчваров – китари
Николай Велев – китари
Деян Видев – бас
Николай Филипов – барабани
Антон Андонов – вокали

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото