Базираната в Ню Орлиънс хеви рок/метъл банда TRANSIENT пусна нов сингъл и видеоклип към него. Сингълът е озаглавен „This Heart“, а по-долу може да гледате и видеото. Клипът е заснет и продуциран от Dreamseeker Productions. Вокалистът Trey J. Mollo споделя:

„Тази песен е посветена на хората, които са принудени да се крият и се срамуват, защото не се чувстват приети и са съдени за начина си на живот. Растейки, ми се налагаше да се справят с това ежедневно и през годините добротата и разбирането вътре в мен се превърнаха в гняв. Заедно с това в живота ми дойдоха глупавите и егоистични решения. Надявам се, че тази песен ще даде надежда и сила на тези, които са минали или минават по този път и ще им покаже, че не са сами и че е добре да бъдат себе си в този безсърдечен свят.“

TRANSIENT са основани само преди няколко месеца и изобщо не си губят времето. Те влязоха в студио, за да записват с помощта на Jonathan Dolese в KonKrete Studios, Kenner, Луизиана. Първият им сингъл “Nightmare” се появява на 18-и октомври 2020 г. чрез Dreambound. Водена от китариста Jody Linnell, който е бивш басист на SMILE EMPTY SOUL и 12 STONES, групата включва още Trey J. Mollo (вокали), Emmett Shumate (китари), Brian Bennett (бас) и Phil Krohn (ударни). Първоначално TRANSIENT е едноличен проект, но след около година Linnell решава да привлече няколко приятели от района и да формира цяла група. След излизането на „This Heart“ бандата е готова да продължи напред. В средата на пролетта на 2021 г. се очаква да излезе дебютният им мини-албум „Aperture“.