AMARANTHE се завръщат с нов албум

Обложката на "Massive Addictive"

Първите подробности за третия студиен албум на шведите са вече факт. Очакваме „MASSIVE ADDICTIVE“ на 21октомври под покровителството на Spinefarm Records. От лейбъла обещават, че заглавието отговаря на съдържанието и наесен ще ни посрещне добро познатата комбинация рифове, пулсиращи бийтове, мелодични рефрени и динамичен метъл, който затвърждава стила на Amaranthe – въпреки че продължават да го подобряват с всеки запис. Сред обещанията е и елементът на запомняне, който трайно вкарва мелодиите и припевите в главата.

Предстоящият албум е записан в Hansen Studios в Ribe, Дания с известния в сферата Jacob Hansen (Volbeat, Epica). Дванадесетте песни ни срещат с прецизните рифове на Olof Mörck, ритмичните на Morten Løwe Sørensen, „ниското“ нападение на Johan Andreassen, силните вокали на Elize Ryd срещу мелодичните на Jake E и скриймовете на новото попълнение, Henrik Englund Wilhelmsson. Ето какво споделя Mörck:

Ние изживяхме и дишахме с този албум всеки ден, всеки час през изминалата година, и да знаем, че тази музика ще достигне до ушите на всеки от вас, е повече от вйлнуващо. След първата част на The Nexus World Tour, ние седнахме и се съгласихме, че искаме новия албум наистина свеж, нов, но да запази почерка ни.
MASSIVE ADDICTIVE във всеки случай е голяма крачка напред и със сигурност съдържа най-силно написаните ни поесни до момента. Пресата често ни кара да опишем албума с три думи, този път отговорът е прост – той е МАСИВЕН, той е ПРИСТРАСТЯВАЩ, той е AMARANTHE!

1. „Dynamite“
2. „Drop Dead Cynical“
3. „Trinity“
4. „Massive Addictive“
5. „Digital World“
6. „True“
7. „Unreal“
8. „Over and Done“
9. „Danger Zone“
10. „Skyline“
11. „An Ordinary Abnormality“
12. „Exhale“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото