Последни новини за концерта на APOCALYPTICA и SOLSTAFIR

Концертът на метъл челистите от APOCALYPTICA е тази събота, 3 септември в Летния театър на град Пловдив.
Исландците SOLSTAFIR са специални гости на концерта на Apocalyptica в България и ще направят ко-хедлайнерски сет.

Събитието ще протече при следния график:

19:00                         Отваряне на врати

19:45 20.45            Solstafir

21:15 23.00            Apocalyptica

23.00                          Край

Билети може да намерите онлайн на https://bit.ly/ApocalypticaPlovdiv2022 и на каса от всички магазини На Тъмно в цялата страна. Билети на място  също ще се продават в деня на концерта след 17.00 часа на специално изградена каса пред Летния Театър в Пловдив.

На място ще бъдат изградени щандове за продажба на лицензирани продукти (оригинални тениски) на артистите, които самите те носят за шоуто. На разположение на гостите на събитието ще има осигурени и барове за напитки.

Настаняването на феновете ще бъде подпомогнато от стюарди на място, които да упътят хората по сектори. Билетите, закупени от феновете за първоначалната дата 16 септември и място Античен Театър Пловдив, важат без нужда от презаверка. Всички притежатели на билети за оркестрина в Античен Театър ще бъдат настанени съответно в оркестрината на Летния Театър. Гости с билети за всички останали сектори ще бъдат настанени в централния (Червен) сектор на Летния Театър на най-предните места на сектора.

Информираме ви, че няма да бъде възможно влизането обратно в театъра, след като веднъж е бил напуснат преди края на събитието.

Забранява се внасянето на остри предмети и оръжия, храни и напитки.

Забранява се внасянето на фотоапарати със сменяеми обективи.

Не се разрешава професионално фото и видеозаснемане от лица, които не са акредитирани.

Препоръчваме:

Добре е да погледнете метеорологичната прогноза за деня на концерта и да предвидите дъждобран, в случай, че има вероятност за временни превалявания в района. Ползването на чадъри се разрешава, но ви молим за съобразителност,  за да не се пречи на видимостта на останалите гости, зад вас.

Пожелаваме на всички приятно изкарване на концерта на Apocalyptica и Solstafir в събота 03.09.2022 в Летен Театър Пловдив!

  1. #1 написан от Анонимен (преди 1 година)

    На каква цена на ще са билетите на касата пред театъра?

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото