Последни детайли около шоуто на THE ARISTOCRATS

The Aristocrats вече стартираха европейската си обиколка, а тази седмица ги очакваме и в София. Шоуто на китариста Guthrie Govan, басиста Bryan Beller и барабаниста Marco Minnemann на 28 юни в Joy Station се организира от Loud Concerts.

Билетите за изявата на The Aristocrats са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената е 50 лв. на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева.

В клуб Joy Station няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена от охраната на входа на клуб Joy Station или свалена предварително от ТУК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.

Вратите на клуб Joy Station отварят в 19 часа, а началото на шоуто на The Aristocrats е в 20 часа!

Организаторът Loud Concerts е член на Сцена Музика и всички авторски права по концерта са уредени.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото