Пореден нов видеоклип от DREAM THEATER

Американските прог метъл ветерани DREAM THEATER споделиха още един видеоклип от предстоящия live албум „Distant Memories – Live In London“. Клипът е към композицията „Fatal Tragedy“ и може да го гледате по-долу. Видеото е заснето по време на втората част на разпродадения концерт в легендарния Apollo Theatre в Hammersmith, Лондон, когато James LaBrie, John Petrucci, Jordan Rudess, John Myung и Mike Mangini отбелязват годишнината от излизането на емблематичния албум „Metropolis Part 2 – Scenes From A Memory“. Всъщност, целият „Distant Memories – Live In London“ е записан по време на този концерт. Шоуто в Лондон е част от турнето на бандата, посветено на последния им студиен албум „Distance Over Time“ и на 20-тата годишнина от излизането на „Metropolis Part 2 – Scenes From A Memory“. Деветото поред live издание на групата и първо от 2014 г. насам ще се появи на пазара на 27-и ноември. Предварителни поръчки на албума, който ще се предлага в различни формати, може да направите на този адрес.

Съдържание:

„Untethered Angel“
„A Nightmare To Remember“
„Fall Into The Light“
„Barstool Warrior“
„In The Presence Of Enemies – Part 1“
„Pale Blue Dot“
„Scenes Live Intro“
„Scene One: Regression“
„Scene Two: I. Overture 1928“
„Scene Two: II. Strange Déjà Vu“
„Scene Three: I. Through My Words“
„Scene Three: II. Fatal Tragedy“
„Scene Four: Beyond This Life“
„Scene Five: Through Her Eyes“
„Scene Six: Home“
„Scene Seven: I. The Dance Of Eternity“
„Scene Seven: II. One Last Time“
„Scene Eight: The Spirit Carries On“
„Scene Nine: Finally Free“
„At Wit’s End“
„Paralyzed“ (Bonus Track)

  1. #1 написан от Rockfan (преди 3 години)

    Супер! Само можем да съжаляваме, че и в София не успяхме да се насладим на целия „Метрополис…“. Дано в близките две-три години пак понаминат насам!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото